2020. november 27., péntek 14:31

Innováció a hazai ingatlanpiacon
    Veszprém, 2020. november 27., péntek (OTS) - Veszprémből reformálja meg egy magyar proptech startup az ingatlanközvetítést

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201127_001.jpg

A magyar ingatlanpiacon folyamatosan tapasztalhatóak innovációs célú fejlesztések, azonban most egy teljesen innovatív szereplő lépett újra a piacra: Livlia. Feltett szándéka az ingatlanpiac digitalizációja, újraértelmezése, melyben a Livliát hazánk meghatározó szereplői támogatják: a legutóbbi tőkeemelést a Bonitás Befektetési Alapkezelő vezette az Andgo Partners részvételével nem meghatározott összeggel.

A Livlia Kft újítása két mondatban összefoglalható: "Hirdetésoptimalizálás, árstratégia kialakítás, előszűrt felhasználók, mindez egy nyomonkövethető felületen, egy dedikált szakértő támogatásával. A cég korszerű működésének eredményeképpen a magyar piac egyik legversenyképesebb 1,5%-os sikerdíjával büszkélkedhet, amiért cserébe a szolgáltatás többet nyújt, mint gondolnánk." - nyilatkozta Ercsey-Orbán Péter Ügyvezető Igazgató

Védjegyük a nyomonkövethetőség: a Livlia ügyfelei a teljes folyamatot átláthatják a Livlia online felületén. Ha jogi, adózási, vagy finanszírozási kérdések merülnének fel, a Livlia egy dedikált szakértőt biztosít ügyfelei számára, aki az ármeghatározástól kezdve a vételi szerződés aláírásáig a teljes folyamatot végigkíséri.

A Livlia minden jel szerint az innováció és az ügyfélközpontúság tökéletes kombinációja. A felületük könnyen használható és kristálytiszta, a sikerdíjuk alacsony. A piaci normáktól eltérően, a Livlia annyira bízik a hatékonyságában, hogy nem vár el és nem is kér kizárólagosságot, továbbá a vevőknek/bérbevevőknek ún. "cashback"-et (visszatérítést) ad partnereinél beváltható kuponok formájában.

A Livlia egy valódi újdonság a magyar ingatlanpiacon, amelyre az eladók és vevők, bérbeadók és bérlők egyaránt vártak. További információ: https://livlia.com/livlia/a-livliarol

Veszprém, 2020. november 27.

Kapcsolat: Ivánka Iván marketing és PR igazgató, +36705006080, press@livlia.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.