2021. július 9., péntek 17:10

Időkapszula - Egyetemista pályázat / Mit mondanál magadnak, ha üzenhetnél a jövőből?
    Budapest, 2021. július 9., péntek (OTS) - A Pannónia Nyugdíjpénztár pályázatot hirdet egyetemisták számára.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210709_003.jpg

Frissen kihirdetett pályázatával a Pannónia azt szeretné elérni, hogy a hallgatók felismerjék az öngondoskodás jelentőségét és felmérjék a problémakör ismertségét. A Pénztárnál azt szeretnék, ha a jelentkezők kutatnák azt is, hogyan, milyen üzenetekkel és csatornákon keresztül szólítható meg a fiatal korosztály, különösen a felsőoktatási intézményekben tanulók köre.

"Pályázatunkkal nyitni szeretnénk a fiatalok, elsősorban az egyetemisták felé. Fontos számunkra, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a fiatal korosztállyal, megismerjük véleményüket, terveiket. Egyúttal szívesen fogadunk be szakdolgozati témákat és lehetőséget szeretnénk biztosítani gyakornokok számára is." - mondta el Pellei József a Pannónia Nyugdíjpénztár ügyvezetője.

A témát a pályázaton induló hallgatók úgy tudják feldolgozni, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítenek, majd ez alapján javaslatot fogalmaznak meg arra vonatkozóan, hogyan lenne érdemes a fiatalokat, kiemelten az egyetemistákat megszólítani.

A pályázat jelentős díjazással jár:
I. díj: nettó 500 ezer forint
II. díj: nettó 250 ezer forint
III. díj: nettó 100 ezer forint

A Pannónia Nyugdíjpénztár az alábbi linken várja a jelentkezéseket: https://pannonianyp.hu/idokapszula-egyetemista-palyazat/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.