2021. július 14., szerda 12:05

Kultik Mozihálózat - "Gyerünk a moziba be!" - Mozizást népszerűsítő kampány 2021.07.15-07.21. között az ország 21 mozijában
    Budapest, 2021. július 14., szerda (OTS) - Hosszú kényszerű szünet után, újra a régi módon élvezhetjük a legújabb filmeket!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210714_001.jpg

Közel másfél évig tartott a moziipar történetének legsötétebb időszaka, hiszen ilyen hosszú ideig, ilyen szigorú korlátozásokkal még a világháború alatt sem kellett a mozirajongóknak nélkülözniük a filmszínházakat, mint a koronavírus alatt. Az elmúlt időszak azért is sok nehézséget tartogatott a mozik számára mert leálltak a forgatások, folyamatosan csúsztak a premierek, a vetítőtermekben pedig maximum az üres székeknek peregtek a filmek.

Májusban azonban, ha korlátozások közepette is, de végre kinyithattak a mozik, és lassanként elindultak a várva várt filmek bemutatói is.

Július 3-a, pedig valószínűleg piros betűvel kerül be a mozik naptárába. Hiszen ekkor értük el hazánkban az 5,5 millió beoltottat, ami a megjelent kormányrendelet értelmében azt jelentette, hogy már védettségi igazolvány nélkül is lehet a vetítéseken részt venni.

Utóbbi intézkedés újra berobbantotta a mozik világát. Már az első héten megsokszorozódott a nézők száma, a második hétvégére pedig újabb ugrás következett. Az első két hétben pedig a filmtörténet nagyon várt produkciói kerültek bemutatásra, így ezek az eredmények nem is annyira meglepőek.

Az elkövetkező mozis héten, 07.15. és 07.21. között meghirdetett kampányhoz az ország 21 mozija csatlakozott, mellyel célunk, hogy felhívjuk a mozirajongók figyelmét arra, hogy rajtuk múlik a MOZI jövője. Jöjjenek moziba, váltsanak jegyet és járuljanak hozzá, hogy a MOZI továbbra is fennmaradjon.

Gyerünk a moziba be, mert most tényleg mindenki bepótolhatja azt, amire az elmúlt másfél évben várt. Nemcsak korlátozások nélkül lehet mozizni, hanem olyan hazai és nemzetközi filmek sora kerül bemutatásra, melyek közül biztosan mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat.

Irány a moziba be és élvezd újra a mozi varázslatos élményét a jobbanál jobb filmeket. Július 8-án már megérkezett a Marvel mozis univerzumának negyedik fázisa, a Fekete özvegy, de folyamatosan érkeznek a nagyon várt filmek, mint a Space Jam - új kezdet, Az NBA szupersztárja, LeBron James és Bolondos dallamok 2D sztárjai egy csapatban játszanak. Érkezik a Dzsungeltúra, egy izgalmas kalandfilm, melyben Dwayne Johnson a folyami hajóskapitányt, Frank Wolffot alakítja, Emily Blunt pedig Dr. Lily Houghton szerepében látható. Nemsokára bemutatásra kerül a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek is, mely a G.I. Joe univerzum egyik legrejtélyesebb és legkedveltebb karakterének eredettörténete. Nem kell már sokat várniuk a családoknak sem a 2013-as év sikerfilmjének a folytatására a Croodék - egy új korra sem. De a következő hetekben kerül a mozik vásznára az Idő, a Jeges pokol, és a Becsúszó szerelem is.

Várunk minden mozirajongót szeretettel!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.