2021. augusztus 3., kedd 09:25

Nemere István világcsúccsal köszönti az Olimpiát!
    Budapest, 2021. augusztus 3., kedd (OTS) - Az olimpia záró hétvégéjén, szombaton, biztosan nem maradunk magyar világrekord nélkül. Ez viszont nem Tokióban, hanem a Gyulai Várfürdőben születik, és nem is sportban, hanem a kultúra területén.

    A hét elején még 754 könyves Nemere István ugyanis úgy döntögeti majd a csúcsokat, ahogy annak idején Szergej Bubka tette a rúdugrásban. Míg a sportoló gyakran centiméterenként javította meg a saját világcsúcsait, addig 2021.08.07-én, szombaton 10, 11, 12 és 13 órakor, Nemere István bemutatja egy-egy új könyvét. Ezzel többször is megdönti aznap az élő szerző legtöbb megjelent könyvének világrekordját, és biztosan 758 könyvvel zárja az eseményt, a dedikálással egybekötött könyvvásáron.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.