2021. augusztus 4., szerda 10:26

Véget ért a domainek szárnyalása?
    Budapest, 2021. augusztus 4., szerda (OTS) - A koronavírus járvány számos területet érintett. Míg a legtöbb ágazatban csökkenést, a vásárlások mérséklődését figyelhettük meg, addig a domain piacon épp ellenkezőleg, növekedés volt tapasztalható, tömegesen kezdtek az emberek honlapokat létrehozni Magyarországon.

    Megfigyelhető, hogy 2020-ban, a járványhelyzet márciusi magyarországi indulásától kezdve a domain regisztrációk száma növekedésnek indult, majd az enyhítések, szigorítások váltakozását szinte teljes mértékben lekövette a .hu domain regisztrációk száma. Vajon a járvánnyal együtt véget ér a domain nevek szárnyalása?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/veget-ert-a-domainek-szarnyalasa/
https://drive.google.com/drive/folders/18J6OLRMjdY_5aihbY5nB2vGaGhgcR1rh?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.