2023. január 17., kedd 11:32

Egyetemistáknak szervez sítábort az EFOTT
    Budapest, 2023. január 17., kedd (OTS) - Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak az EFOTT fesztivál csapata január végén. Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája úgy látja: újra felértékelődtek a személyes közösségi élmények az egyetemisták számára. A franciaországi Les Orres-ban ezért január 28. és február 4. között rengeteg sporttal és bulival várják a fiatalokat, és itt rendezik meg a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is.

    "Újra felértékelődtek az egyetemisták számára a személyes kapcsolatok, valamint az olyan közösségi élmények, mint a gólyatáborok, a közös utazások. Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája ezért Winterbreak néven egyetemista sítábort szervez január 28. és február 4. között a franciaországi Les Orres-ban" - tájékoztat Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Az EFOTT így télen-nyáron a legsportosabb fesztivállá válik: a Winterbreak sítáborban festői környezet, szuper pályák, rengeteg sport, két csúszás között izgalmas programok, napközben fergeteges hütte party-k, este pedig hatalmas bulik várják a fiatalokat.

Budai Marcell kiemeli: mivel a közösségi élmény, az egyetemista-életérzés van a középpontban, csapatversenyekkel, kvízestekkel, társasjátékokkal és még pókerbajnoksággal is készülnek az résztvevőknek. Itt rendezik meg a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is.

Az EFOTT hitvallásának megfelelően, az egyetemisták fesztiváljaként egész évben igyekszik megteremteni a közös találkozás, az együtt töltött személyes idő lehetőségét a fiatalok számára, és nyári fesztiválja mellett egyre nagyobb figyelmet fordít az ilyen programokra is év közben - Budai Marcell példaként említi a sítábor mellett a SzezON Évnyitó rendezvényt, az Educatio Szakkiállítást vagy a felsőoktatási ponthatárok nyilvánosságra hozásakor rendezett Pont-Ott Partit is.

További információk a https://www.winterbreak.hu/ oldalon olvashatók.


Kontakt: Budai Marcell kommunikációs vezető, sajtófőnök
+36 30 313 5557; sajto@efott.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.