2023. január 17., kedd 13:50

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése a HSP Kft-nél
    Alsónémedi, 2023. január 17., kedd (OTS) - A HSP Kft. kisteleki telephelyén új technológiai fejlesztést elősegítő projektje 2022. december 9-én sikeresen lezárult. A fejlesztés során a vállalat főtevékenységéhez kapcsolódó eszközállomány bővítése, továbbá képzési szolgáltatás igénybevétele, amely a munkavállalók meglévő szakmai, kommunikációs ismereteit fejlesztette; valamint tanácsadási szolgáltatás keretében a társaság online felületeinek fejlesztése valósult meg. A projekt 124,85 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

    A 124,85 millió forint európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás nagy teljesítményű munkagépek és tartozékai, egy hőszivattyú beszerzését, képzési- és tanácsadási szolgáltatás igénybevételét valósította meg.

A fejlesztés eredményeként a társaság tevékenységi köre bővült, a kapcsolódó munkafolyamatok gyorsabbak és hatékonyabbak lettek. A telephely energetikai, környezetvédelmi szempontból került fejlesztésre.

A projekt azonosítószáma GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00166 - "Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése a HSP Kft-nél". A projektről bővebb információt a https://hsp.hu/ginop_plusz-1-2-3-21-2022-00166/ oldalon olvashatnak.

A 178,36 millió forint összköltségű projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információ kérhető:
Topscháll András
info@hsp.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.