2023. március 3., péntek 14:10

16 százalékos béremelés a Fővárosi Vízműveknél
    Budapest, 2023. március 3., péntek (OTS) - Aláírta a Kollektív Szerződés módosítását a Fővárosi Vízművek vezetése és munkahelyi érdekképviselete.

    Amint az érdekképviseletek kiemelték, konstruktív légkörben, mindkét fél által a munkavállalók megbecsülését szem előtt tartva tárgyalták végig és zárták le a bértárgyalásokat. A társaság vezetése hangsúlyozta, hogy legfontosabb cél a munkaerő megtartása, a szakmai és cégismerettel és tapasztalatokkal rendelkező munkavállalók tudásának anyagi és erkölcsi elismerése. Továbbra is arra törekednek, hogy a Fővárosi Vízművek stabil hátteret biztosító, vonzó munkahely legyen mind a jelenlegi munkatársak, mind az álláskeresők körében.

A ma aláírt megállapodás január 1-jei hatállyal mindenki számára egyaránt 11 százalékos emelést és 5 százalékos differenciáltan adható bérfejlesztést, valamint 300 ezer forintos éves rezsitámogatást tartalmaz. Emellett több más juttatás, így például a helyettesítési és készenléti díj, a munkába járás és a távmunka költségtérítése is emelkedik.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.