2023. március 13., hétfő 08:50

Magyar tudás Amerikából
    Budapest, 2023. március 13., hétfő (OTS) - Vállalkozó fiatalokért, a versenyképes kisvállalatokért.

    Megállapodást kötött a MICE Program Alapítvány és a Magyar Gazdaság Kávéháza Klub (KKVHÁZ).
A MICE elnöke a New York állambeli Buffalo-ban élő, kiemelkedően sikeres üzletember Mészáros László elmondta, hogy az együttműködés jelentős lendületet ad majd az amerikai-magyar kisvállalati tapasztalatcserének és a fiatalok kapcsolatépítésének is. Gulyás József a KKVHÁZ Klub elnöke szerint eddig a hazai kisvállalatok egymás tapasztalataira támaszkodtak, a tengeren túli tudással felgyorsulhat a hazai fejlődés.

www.kkvhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.