OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 8., kedd 11:30

Meghívó a sajtó munkatársai számára
    Budapest, 2017. augusztus 8., kedd (OTS) -

    Tisztelt Szerkesztőség!
Kedves Kollégák!

A Fővárosi Vízművek a sajtó munkatársainak jelenlétében mutatja be és helyezi ünnepélyesen forgalomba azt az öt elektromos autót, amelyek megvásárlását a Nemzetgazdasági Minisztérium elektromos gépkocsik beszerzésének támogatására kiírt pályázata tett lehetővé.

Várjuk Szerkesztőségük munkatársait az eseményre és az azt követő büféebédre, melynek során az autók kipróbálására is lehetőséget biztosítunk.

Időpont: 2017. augusztus 10. (csütörtök) 11.00 óra
Helyszín: Fővárosi Vízművek, Káposztásmegyeri Főtelep Budapest IV., Külső-Váci út 102.
Információ: sajto@vizmuvek.hu

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a sajto@vizmuvek.hu e-mail címen jelezzék!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.