OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. július 1. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 30., csütörtök 10:12

PAKS II konferencia sajtómeghívó
    Budapest, 2017. november 30., csütörtök (OTS) - Kérdése van PAKS II-ről? Szívesen készítene riportot, szakcikket? Jöjjön el a PAKS II konferencia (a szakmáról, politikamentesen) című rendezvényünkre.

    
Sajtómunkatársak részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://vgf.hu/pa2fe

Időpont: December 1., péntek, 13:00-16:00.
Helyszín: BME (Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111), K épület, 1. emelet 50.

Előadók:
     - Dr. Kovács Antal MVM Paksi Atomerőmű Zrt., kommunikációs igazgató
     - Horváth Miklós Ferenc vezérigazgató-helyettes, Paks II Zrt.
     - Dr. Czifrus Szabolcs egyetemi docens, BME Nukleáris Technika Tanszék igazgatója
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.