OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 26., péntek 10:40

A Dal 2018, Gasztroangyal és a Férfiak, akiket nem szeretnek a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. január 26., péntek (OTS) - Tartalmas szórakozási lehetőséget kínál a közmédia hétvégére. Folytatódik A Dal 2018 dalválasztó showműsor, de a Gasztroangyal következő adását, illetve Szőnyi G. Sándor filmjeit is láthatják, akik a Dunára, vagy az M3-ra kapcsolnak.

        Szombaton Borbás Marcsiék Nagymarosra látogatnak a 17 órakor kezdődő nagysikerű Gasztroangyalban a Dunán.  Második adásával folytatódik este A Dal 2018. Az izgalmas dalválasztó showműsort 20.30-tól láthatják a nemzeti főadón, amelyet 22.45-től A Dal - Kulissza követ. Az MMA-portrék következő fejezetében 13.15-től a Felfelé gördülő kő - Buda Ferenc költő, műfordítótól szóló portréfilmet követhetik nyomon a nézők a Duna Worldön.
     Az M2 csatornán az Arany cseppek című lengyel animációs film 18.15-től várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a képernyők elé. Az MR2 Petőfi TV Akusztik+ a Műpából a Random Trip koncertjével készül 22.45-től.
     Tyúkfürösztés címmel Szőnyi G. Sándor 1971-es magyar tévéfilmjét 18.15-től láthatják az M3 nézői. A Férfiak, akiket nem szeretnek című, szintén Szőnyi G. Sándor által rendezett 1974-es tévéfilmet pedig  21.15-től tűzi műsorára a retrocsatorna. Az Európai piacok és vásárcsarnokok című dokumentumfilm - Bécs Naschmarkt piacot feldolgozó fejezetét 17 órától láthatják az M5 oktatási, kulturális, ismeretterjesztő csatorna nézői.
     Vasárnap érkezik a Magyarország, szeretlek! című kvízműsor következő fordulója, amelyben Mura-Őrség és Budapest csapatai mérik össze tudásukat. Az érdekfeszítő fordulót 19.50-től láthatják a Duna nézői. A Hazajáró című, a Kárpát-medence varázslatos tájait, természeti- és kulturális értékeit bemutató magazinműsor következő részét 19.25-től vetíti a Duna World.
     A Rózácska és Rózsácska című német mesefilmet 15.40-től tűzi műsorára az M2 mesecsatorna. Vasárnap esti filmklubjában az M2 Petőfi TV a K-PAX - A belső bolygó című sci-fit 21.05-től vetíti Jeff Bridges főszereplésével.
     A Fekete rózsa című 1980-as tévéfilmet Bod Teréz és Csomós Mari főszereplésével 21.15-től tűzi műsorára az M3. A Hangvilla következő része pedig Beethoven munkásságára előtt tiszteleg 16.25-től az M5 műsorán.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.