OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 8., péntek 18:48

JAVÍTÁS - OTS - Ötödik évadát zárja a közmédia ifjúsági sorozata, a Holnap tali!
    Budapest, 2018. június 8., péntek (OTS) - Pénteken 20.05-től lesz látható az M2 Petőfi TV műsorán az exkluzív évadzáró rész Szente Vajk rendezésében.

        A musical műfajhoz közeli, különleges és formabontó résszel készül a Holnap tali! sorozat pénteki záró epizódja. A történet a Pesti Magyar Színház sikeres első évadát ünneplő SunCity musicaljének nyomán íródott, Szente Vajk rendezésében.  Az öt napos  intenzív forgatás kihívások elé állította a már rutinos színészeket is.
     Az évadzáró rész időutazásra hív, kiderül, merre tartanak a sorozat karakterei tíz évvel később, milyen sikereket értek el, és hogy milyen kihívásokkal küzdöttek meg ez idő alatt. Soma és Rozi lagzijának a bemutatásával bontakozik ki a közel egyórás részben a karakterek életútja. A záró epizódban láthatják a Jászai Mari-díjas Molnár Piroskát, de feltűnik Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Szatmári Attila, Benji és Patocska Olivér is a főszereplők, Tóth Andi, Kováts Vera, Derék Bence, Dobai Attila, Kirády Marcel, Bánovits Vivianne, és Kovács Gyopár mellett.
     Kirády Attila, a sorozat producere elárulta az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában, hogy a hatodik évad folytatására csak őszig kell várni, így a rajongók hamarosan újra elmerülhetnek a Holnap tali! világában.
     Holnap tali! ötödik évadának záró epizódja június 8-án, péntek este az M2 Petőfi TV műsorán.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.