OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 2., kedd 09:16

Transzformátor gépek leállása a nagy meleg miatt
    Budapest, 2019. július 2., kedd (OTS) - Az ELMŰ Hálózati Kft. felhívása az épületeken belül elhelyezett transzformátor állomások megfelelő szellőzésének biztosítására.

    Az ELMŰ Hálózati Kft. felhívja az érintett budapesti ügyfeleinek figyelmét arra, hogy rendkívül fontos az épületeken belül, azok pincéjében található transzformátor állomások szellőzésének megfelelő biztosítása, különösen a jelenlegi meleg időjárásra tekintettel.

A nagy meleg miatt több transzformátor berendezés is többször leállt túlhevülés miatt. A túlhevülést a rendkívüli melegen túl az okozta, hogy az ún. épített házas transzformátor állomás (ÉHTR állomás) megfelelő gravitációs szellőzése nem biztosított az ingatlantulajdonosok, kezelők által, mert gyakran előfordul, hogy elzárják a szellőzőket. Ez a probléma különösen érinthet egyes régebbi transzformátor állomásokat Budapest belvárosi területein.

Ezúton felhívjuk a fogyasztók, ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy az ilyen transzformátor állomások gravitációs szellőzését semmilyen módon ne akadályozzák, mert ellenkező esetben problémák adódhatnak a villamosenergia-ellátás biztosításában.

Budapest, 2019. július 2.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.