OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. október 21., péntek 10:05

Kereshetővé váltak a Facebook ingatlanhirdetései egy ingyenes applikáció segítségével
    Budapest, 2022. október 21., péntek (OTS) - Az elmúlt 3 évben - a Covid megjelenése óta - a Facebook hatalmas részesedést harapott ki magának az online ingatlanhirdetési piacból, és ez a tendencia azóta csak gyorsul. Míg 2019-ben a tulajdonosi ingatlanhirdetések mintegy 7%-a volt megtalálható a Facebookon, addig ez a szám 2020 májusára 15%-ra, majd 2020 novemberére 43%-ra nőtt. Ma az összes hazai ingatlanoldalon együttvéve 32,080 tulajdonosi hirdetőt találunk, míg csak a Facebook univerzumban 15,778 tulajdonos hirdeti az ingatlanát, azaz az összes tulajdonosi hirdetés közel fele ma már a Facebookon található*.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221021_001.jpg

Nagyon határozott előretörést tapasztalhatunk a teljes ingatlan kínálatot tekintve is, azaz ha az irodák és a közvetítők által hirdetett ingatlanokat is beszámítjuk.

A fentiek alapján mára a Facebook vált a legnagyobb ingatlanhirdetési portállá itthon. Ugyanakkor a Facebook univerzum nem ingatlankeresésre lett létrehozva, így az ingatlankeresés nem hatékony és a legkevésbé sem kényelmes ezen a platformon.

Ezt változtatta meg egy hazai ingatlanpiaci startup, a Realmonitor ingyenes mobilalkalmazása. A Realmonitor Ingatlanhirdetés Figyelő a beállított keresési feltételek alapján folyamatosan figyeli 29 hazai ingatlanos oldal, a Facebook marketplace és Facebook nyilvános csoportjainak ingatlanhirdetési linkjeit és azonnal jelez, ha bárhol a neten a keresésnek megfelelő ingatlan jelenik meg, így elsőként tudunk kapcsolatba lépni a hirdetővel. Az applikáció a hirdetések értelmezéséhez mesterséges intelligenciát használ, amely azt is lehetővé teszi, hogy a rendszer az egyazon ingatlanhoz tartozó összes hirdetést megtalálja - ez azért is fontos, mert ugyanazt az ingatlant gyakran több ingatlanos, valamint a tulajdonos is hirdeti, sokszor különböző árakon. Számít tehát, hogy melyik hirdetést hívjuk fel.

Az Ingatlanhirdetés Figyelő app Android- és iOS-készülékeken egyaránt működik, ingyenesen letölthető (https://ingatlanhirdetesfigyelo.hu/) és használható.

Elérhetőségek:
Realmonitor Kft. kommunikációs referens: Barta Andrea 36.30.730.6699
Realmonitor Kft. ügyvezető igazgató: Faragó Péter, 36.20.565.8692

*forrás: https://blog.realmonitor.hu/2020/11/05/a-facebook-utolerte-a-com-ot/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.