OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 6., hétfő 06:30

Egy magyar szoftvercég írhatja újra a munkaerő keresés szabályait
    Budapest, 2023. február 6., hétfő (OTS) - Újabb magyar innovációs siker: a Melon HR Technology a 2023-as év elején piacra dobta és a magyar munkaadóknak ingyenesen elérhetővé tette az első teljesen automatizált és okos-vezérelt online munkaerő toborzó szoftvert.

    "Öt évig dolgoztunk a munkaerő keresés folyamatának hatékony automatizálásán, mire elkészült a szolgáltatásunk. A MelonApp üzleti sikere a magyar munkaerőpiacon borítékolható, de minden lehetőség adott globális bevezetésére és sikerére is" - mondta Prémecz Gergely, a Melon HR Technology alapítója és a MelonApp ötletgazdája, majd hozzátette: "a MelonApp-al egy olyan technológiai megoldás létrehozását terveztük, amellyel bármely munkaadó percek alatt, profi módon tud munkaerőt keresni cégének."

Még 2017-ben született meg a MelonApp ötlete: egy olyan online (SaaS) rendszer fejlesztése, amely a munkaerő toborzás adminisztratív lépéseinek automatizálásával csökkenti a HR szakemberek munkáját. Emellett pedig egy teljes körű HR szakmai adatbázissal támogatja a kis- és középvállalatokat a munkaerő keresés folyamatokban. A Melon egy virtuális toborzó asszisztensként tervezett működni minden magyar munkaadó telefonján és laptopján, közvetlenül kiszolgálva munkaerő igényeiket. 2023-ra pedig meg is valósult a szolgáltatás.

 "A MelonApp rendszerszintű kapcsolatban van minden jelentős magyar álláshirdető portállal, így automatikusan kezeli az álláshirdetéseket és gyűjti össze az álláshoz leginkább megfelelő jelölteket. Tudásbázisa több mint 400 állásra tartalmaz teljes körű szakmai adatokat: melyik állást hol érdemes hirdetni, milyen beállításokkal, milyen bérezéssel és milyen hirdetési összeggel" - emelte ki Prémecz Gergely.

A magyar fejlesztés működése és teljesen automatizált toborzó folyamata világszinten egyedülálló, ezért a magyar piac mellett a külföldi terjesztését is megkezdte a cég.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.