OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 22., szerda 09:15

Több mint 100 millió forintot adományoz Gattyán György a Törökországban életeket mentő magyar mentőkutyás kutatócsoportoknak, illetve a budapesti és luxemburgi török nagykövetségnek!
    Budapest, 2023. február 22., szerda (OTS) - A Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa megrendülve figyelte a február 6-án, Törökországban bekövetkezett 7,8-as erősségű földrengésről szóló híreket. A Törökországban és Szíriában, csaknem 45 ezer ember halálát okozó földmozgás, ismét összefogásra ösztönözte a magyarokat!Gattyán György, együttérezve az áldozatokkal, elsőként ajánlott fel nagyobb összeget a segítségnyújtásban kiemelkedő szerepet vállaló Törökország budapesti és luxemburgi követségének. (A Docler cégcsoport második legnagyobb nemzetközi irodája Luxemburgban van.)

    Az üzletember, elismerve a Törökországban életeket mentő, világhírű mentőkutyás kutatócsoportok emberfeletti munkáját, úgy döntött, hogy jelentős pénzadománnyal segíti a további tevékenységüket! A Docler Alapítványtól az alábbi négy, Törökországban helytálló szervezet kap támogatást:

     -    Életjel Mentőcsoport Pannon Mentőkutyás Alapítvány
     -    Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
     -    Kutyákkal az Életért Alapítvány
     -    HUBA Rescue24 Nemzetközi Speciális Kutató-Mentőcsoport

A fenti adományokon túl, a Docler cégcsoporthoz tartozó Teqball tárgyi adománygyűjtésbe kezdett. Az egyebek mellett gyógyszerekből, takarókból, sátrakból álló adományt még ebben a hónapban a cég eljutattja Szíriába.

Sajtókapcsolat:

Nemes Tamás, Kommunikációs vezető, Docler cégcsoport
Mail: nemes.tamas@doclerservices.hu
Tel.: 06-30-5739642
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.