OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 2., csütörtök 09:00

Kilábalhat az európai lakáspiac a negatív hullámból
    Budapest, 2023. március 2., csütörtök (OTS) - 2022-ben az európai ingatlanpiacon a politikai instabilitás fenyegette. Idén az ingatlanbefektetők határozhatják meg az európai lakáspiacot, és újból az iparág üzleti felvirágzását remélik.

    A háborús hatáson túl az energiaárak emelkedése miatti pénzromlás is változtat az ingatlanpiac kilátásain. Az infláció, az energiaválság és a romló kamatkörnyezet már egyértelműen érezhető a Közép-Európai lakáspiacon, több országban drasztikusan csökkent a forgalom.

Hazánkban a piaci túlkínálat és a gyenge kereslet jellemezheti az évet, a vevők lehetnek jobb alkupozícióban, amelyet a még igényelhető állami támogatások is ösztönöznek. A hitelek olcsóbbá válásának tényét beárnyékolja a kamatstop feloldása, amely hitelkamat-elszállással járhat.

A további cikk itt:
https://creditline.hu/gazdasag/kilabalhat-az-europai-lakaspiac-a-negativ-hullambol/

A cikk a link elhelyezésével felhasználható:
https://cutt.ly/u8zHWE8

Név: Szász Tünde
E-mail: info@creditline.hu
Tel.: 20/481-0481
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.