OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 9., csütörtök 09:30

Marketing tippek nonprofit cégeknek
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - Az alapítványok és más, nonprofit szervezetek számára is fontos a tudatos kommunikáció, hiszen nekik is érték az ismertség és a reputáció, amit adó 1%-ok megszerzése, önkéntesek toborzása vagy támogatók megnyerése során hasznosítanak.

    Ehhez pozitív képet kell kialakítsanak magukról, el kell nyerjék az emberek bizalmát, ami az első lépés lehet az 1% felajánlásához vagy önkéntesség vállalásához.

A legfontosabb marketing eszköz nonprofit cégeknek a hírlevélküldés, a videó készítés, a social media jelenlét, a fizetett hirdetések és a reklámfilmek, melyekkel átadhatják a számukra fontos információkat, és megnyerhetik az embereket az általuk képviselt jó ügynek, esetleg támogatókat, felajánlásokat is szerezhetnek.

A minőségi (szöveges, videós és egyéb) tartalmak, a blog- és PR-cikkek és a megfelelő csatornák használata a nonprofit szervezetek kezében is hatékony eszköz lehet céljaik eléréséhez.

Bővebb információ: https://dlxmedia.hu/alapitvany-marketing/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.