OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 9., csütörtök 09:45

Videó trendek 2023
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - Régóta a videó a legnépszerűbb tartalomtípus, azonban a nézők elvárásai folyamatosan változnak. Érdemes nyomon követni a trendeket, és tudni, milyen videókkal lehet üzleti sikereket elérni.

    A rövid formátumú, short videók előnye nemcsak az, hogy gyorsan elkészülnek, sokoldalúan használhatók, és sok kattintást hoznak, hanem az is, hogy óriási kereslet van rájuk - a mobil-adatforgalom mintegy 80%-át ezek teszik ki.

Szintén népszerűek a videós podcastek, amelyek a két tartalomtípus, a videó és a podcast előnyeit ötvözik, és még közösségépítésre is alkalmasak a YouTube-on.

Egyre inkább érdekli a nézőket a cégek szemlélete, céljai. Az értékkommunikáció erősíti a márkát, hitelessé teszi a céget, segít elnyerni a célcsoport szimpátiáját.

Ha olyan tartalmakra vágysz, amelyek idén is megállják a helyüket, és professzionális színvonalat képviselnek, bízd a videó készítést a DLX MEDIA csapatára!

További információk: https://dlxmedia.hu/video-trendek/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.