OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. március 9., csütörtök 10:40

"Ne menj el! Van remény!" - címmel országos kampányba kezdett a Megoldás Mozgalom!
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - A párt célja, hogy kezdeményezésével itthon marasztalja az országot egyre többen elhagyni akarókat!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230309_001.jpg

A Megoldás Mozgalom aggodalommal figyeli azokat a statisztikai adatokat, amelyek arról szólnak, hogy az elmúlt évtizedben mintegy egymillió magyar hagyta el az országot! A hazai népesség mintegy 10 százaléka vándorolt ki átmenetileg vagy végleg más országba! Ez azt jelenti, hogy minden tizedik magyar elhagyta az anyaországát, javarészt a jobb megélhetés, a kiszámíthatóbb környezet miatt!

A Megoldás Mozgalom azon dolgozik, hogy egy szerethetőbb, jobb hely legyen Magyarország! Sajnos jelenleg egyetlen politikai erőnek sincs kézzelfogható válasza arra, hogy mitől lesz jobb hely Magyarország. A párt nem politikai, hanem szakmai alapon szeretné az országot korrekciós pályája állítani, amely idővel azt eredményezheti, hogy saját állampolgárainak is vonzó, élhető hely lesz!

A párt legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre! A "Ne menj el! Van remény!" szlogent tartalmazó plakátokat, molinókat az aktivisták elsősorban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út közelében helyezték el!

"Statisztika bizonyítja, hogy a bizonytalanság, az anyagi gondok, a kiszámíthatatlan politikai környezet miatt évről-évre emelkedik az országot elhagyók száma! Népességkutatók szerint 2050-re akár 8.5 milliós nemzetté olvadhatnak a magyarok. A Megoldás Mozgalom hisz abban, hogy van esély politikai fordulatra Magyarországon, éppen ezért kerültek ki a figyelemfelhívó plakátok. A párt személyes találkozókkal, Megoldás Körökkel próbálja rávenni maradásra a magyarokat. - mondta Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

A Megoldás Mozgalom elnöke szerint, egy új politikai környezetben, a fiatalokat támogató programokkal, az oktatást segítő intézkedésekkel, az infláció megközelítő bérezéssel, valódi bérlakásprogrammal az elvándorlás megállítható!

Kapcsolat: sajto@memo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.