OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 9., csütörtök 11:45

A digitális meseolvasás forradalma éppen most zajlik
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - Vajon leáldozott a nyomtatott mesekönyvek kora? Nem valószínű, pedig bőven találni online is mesét. Egy nemrég indult magyar közösségi meseportál célja, közelebb hozni a hazai meseírókat és olvasókat egymáshoz. A Meskete.hu (https://meskete.hu) tavalyi indulása óta több ezer mesével és több száz hangosmesével várja a látogatóit.

    Bár a nyomtatott mesekönyvek népszerűsége még mindig töretlen, egyre többen fordulnak az online mesék felé, hiszen ingyenes, bárhol elérhető és sokszáz mesekönyvnyi anyagot tartalmaz. A Meskete nemcsak a szülőknek nyújt sokat, de a hazai meseíróknak is.

Rengeteg hazai szerzőnek és költőnek nincs lehetősége saját könyvet vagy kötetet kiadni, pedig vágynak rá, hogy olvassák írásaikat. Ezen a platformon minden profi és amatőr író megmutatkozhat és a feltöltött művei által új olvasótáborra tehet szert.

A most futó pályázatban neves szakmai zsűri bírálja el a munkákat: Hermann Marika mesekönyv író, Pálfi Krisztina énekes, dalszövegíró (Apacuka zenekar) és Czimer Györgyi: meseterápiás szakember, akik mind más szempontok alapján ítélik meg, milyen a jó mese. Így a hamarosan megjelenő Meskete válogatás mesekönyv biztosan nagy sikernek örvend majd.

A mesekönyvbe közönségszavazatokkal is be lehet kerülni, ahol minden szavazat számít! A voksolók között 20 mesekönyvet és színezőt is kisorsolnak a szervezők.

Fedezd fel Te is, ezt az új és modern meseplatformot, amely igazán "mesés" jövő előtt áll!

https://meskete.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.