OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2010. április 23., péntek 09:04

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - A rosszindulatú daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos egyenlőtlenségek csökkentése Közép- és Kelet-Európában
    Budapest, 2010. április 23., péntek (OTS) - FÓKUSZBAN A DAGANATOS MEGBETEGEDÉSEKKEL KAPCSOLATOS ÁPOLÁS: KÉPZÉS ÉS KÖZÖSSÉGI ÖSSZEFOGÁS A HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK ELÉRÉSÉÉRT - BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ: 2010. JÚNIUS 8.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100423_001.jpg

A Bristol-Myers Squibb Alapítvány BRIDGING CANCER CARE kezdeményezése pályázati felhívást hirdet olyan projektekre, amelyek a rosszindulatú daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos egyenlőtlenségek csökkentését célozzák meg Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban.

Az Alapítvány két éven keresztül, legfeljebb 150 000 amerikai dollárral támogat öt olyan innovatív és fenntartható projektet, amelyek javítják, kiterjesztik és/vagy fejlesztik:

    - a daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos ápolási szaktudást és kapacitást onkológiai specializált és általános nővérek körében; és/vagy
    - a közösségi összefogásokat, amelyek kapcsolatot teremtenek az ápolók és a betegszervezetek, egészségügyi szolgáltatók, közösségi csoportok, civil-, szakmai- és vallási szervezetek között.

A pályázati felhívás valamint a pályázati feltételek, alkalmasság és benyújtási határidő megtekintéséért kérem, látogasson el a www.bms.com/foundation vagy a www.bms.hu oldalra. Kérdéseiket küldjék a következő e-mail címre bridgingcancercare@bms.com.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.