OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 13., hétfő 08:50

Magyar tudás Amerikából
    Budapest, 2023. március 13., hétfő (OTS) - Vállalkozó fiatalokért, a versenyképes kisvállalatokért.

    Megállapodást kötött a MICE Program Alapítvány és a Magyar Gazdaság Kávéháza Klub (KKVHÁZ).
A MICE elnöke a New York állambeli Buffalo-ban élő, kiemelkedően sikeres üzletember Mészáros László elmondta, hogy az együttműködés jelentős lendületet ad majd az amerikai-magyar kisvállalati tapasztalatcserének és a fiatalok kapcsolatépítésének is. Gulyás József a KKVHÁZ Klub elnöke szerint eddig a hazai kisvállalatok egymás tapasztalataira támaszkodtak, a tengeren túli tudással felgyorsulhat a hazai fejlődés.

www.kkvhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.